Igen és hogy a lakóhelytől nem messze történt, most akartunk balatonra menni amúgy.
Köszönöm, nekem 100 feletti összegről beszéltek, szóval még ez is megfelelne 
szerk.: Ami új és ennyiért van az után gyártott gondolom, ugye? Azok is megbízhatóak?
Néhány, kb. csak márkaszervizben beszerezhető alkatrészen kívül az enyémbe is utángyártott cuccokat teszek.
Szerintem biztos, hogy ez a féltengely is utángyártott.
Megbízhatóság:
Tavasszal kellett lecserélnem a külső féltengelycsuklókat az enyémen. Nem a legolcsóbbat tettem bele, de nem is a legdrágábbat, egy Technic márkájút tettem mindkét oldalra. Azóta semmi kattogás. Azt sajnos nem tudom, meddig lesznek jók, majd kiderül. Mindenesetre nem félnék ettől sem.
Azt is lehet, hogy veszel egy csupasz tengelyt 27500-ért és egy külső csuklót, és összerakjátok a gyári belsővel (arra esetleg új porvédő). Zsír hozzá párszáz forint csuklónként, de a külső csukló szetthez szokott lenni a dobozban.
Szerelőnek legegyszerűbb dolga a komplett tengellyel van. Váltóolaj le, féltengelyanya le, kerék is, talpas gömbfej és külső kormányösszekötő le, féltengely kb kinnt is van. Új féltengely vissza (ha nem cseréled a váltóban a szimmeringet, és meg kell zsírozni a szokásos helyeken), talpas és kormányösszekötő vissza, kerék, váltóolaj (legjobb, ha friss) vissza. Nem árt egy futómű ellenőrzés a talpas miatt, és ennyi, elég hamar megvan.