Szia!
Örülök, hogy ilyen gondos tulajdonosa vagy az autódnak! Néhány jobbító szándékú megjegyzés:
Mannol anyagoktól óvakodnék. Van mindenféle tanúsítványuk, de én nem bízom bennük, mióta láttam egy PDTDI motorban mit művelt az olajuk. Mondjuk a Graf pumpa szerintem jó, tovább bírja majd, mint a többség. De mondom, Mannolt sosem használtam, Marutiba sem, nincs közvetlen tapasztalatom.
Váltóba is ilyet tettél esetleg? Motorolajnál érdemes a beletehető legvékonyabbat választani (kivéve ha versenyzel vele...), nem 10w40 meg ilyesmi, az eszi a vezérlést szerintem.
Az, hogy milyen folyadék való ide-oda, érdemes utánamenni. Én sem használok csúcskategóriás anyagokat, de igyekszem az ár-érték arányt minél inkább növelni.
Gyártók oldalain érdemes keresni: Liqui Moly Oil Guide, Castrol Olajválasztó, stb. , itt megadják az olajok jellemzőit és a feltöltési mennyiségeket is. Aztán megbízható oldalról annak megfelelő anyagokat beszerezni. Nekem váltóba a Castrol vált be, motorban egyelőre a Total (utóbbinál sok mindent próbálgattam), hűtőfolyadék meg Eneos Hyper Cool XLR.
Amihez nem muszáj, ne cseréld, ha jól működik, kivéve olyat, amit a gyár megad, hogy cserélni kell (szűrők, gyertyák, ilyesmi). Ha pl. a lambdaszonda jó, ne cseréld, mert még nem cserélték. Ha majd kell, akkor viszont cseréld, de olyanra, ami oda kell

a vezérlés ha láncos, az jó olajjal sokáig elmegy szerintem, de persze rá lehet nézni, főleg, ha gyanús valami miatt.
Gyújtógyertyák milyenek lettek? Ha a gyújtótrafók jók voltak, és megvannak, vigyázz rájuk, hátha kellenek majd. A szénszűrő tisztítás érdekelne, ki foglalkozik vele, illetve mit javul, ha megcsinálják

Ja, meg fékfolyadék és kuplung hidraulikában is fékfolyadék-csere, illetve ha hidraulikus a szervó, akkor abban aut. váltóolaj csere (gondolom ezekben is az van).