Eljött a 150.000km-es nagyszervíz ideje.Múlt héten lecserltük a vezérlést,vízpumpával és ékszíjjal együtt.Teljesen makulátlan volt mindene az autónak belülről.Még a gyári,eredeti szíj volt rajta.Kibírt volna még vagy 20.000-et,de ha a szervízkönyv ezt írja elő,akkor ezt írja elő:)A váltóban is megejtettük a szűrő és az olajcserét.Azon is látszott,hogy karban volt tartva rendesen,mert elég tiszta olaj jött le belőle.Gyakorlatilag az összes folyadékot,szíjat,görgőt lecseréltem az autón mióta megvan.Az elkövetkezendő 10 évben csak olajat és szűrőket kell majd cserélnem csak.
Szombaton belecsavartam 600km-t.Reggel 5-kor beszálltam és 300km mulva ugyanolyan fitten szálltam ki az autóból,mint ahogy beültem.Embertelen kényelmes és pihentető vezetni.Nem csodálom,hogy az USA-ban imádják a típust.Régebben többször vezettem már LS400-at,de sosem gondoltam,hogy egyszer ilyenem lesz.Hiába a válságnak néha vannak jó oldalai is.Pl.: autó árak a béka segge alatt.Szóval megérte megvenni álmaim autóját.Imádom ezt a nagy hajót.Ja és azt hozzátenném,hogy 130-as átlagsebességgel és több durva 180km körüli előzéssel 12Litert fogyasztott,ami szerinem nem rossz egy akkora hajótól.Öcsém 1,3-as Suzuki Igniséhez képes,ami 9Litert fogyaszt,ahhoz képes meg egyenesen amerika
![rohog [rohog]](https://forum.toyotaclub.hu/Smileys/set1_b/24_rohog.gif)