Nem túl szép ez ennyiért?
http://www.hasznaltauto.hu/3273931_lexus_ls_1993
Ha gondolod 2M az ára
, de ha nem kell a 18" SC kerék (elég a 16" is) , akkor akár 1.111.111 is lehet
de akkor alku nélkül.
Légrugós, faceliftes 2, airbag. Nagyon OK a gép, CD-tár benga, mot. antenna kicsit kukás, se kedv, se idő nem volt ezekre. Meseszép a gép, ennyi.... és ez nem mese! 
Jobban tetszik az 1,111111M a 2M-nél, nyilván, csak nem-túl-dörzsölt autóvásárlóként a következőket szűrtem le: (a hibás sor aláhúzandó
)
- 1,1M körül kínálják a facelift előttieket
- Rendszám alapján pár éve lehet az országban, mobile-n 3000 EUR felett vannak a (szerintem) normálisabb példányok
- Regadó, 4liter, EURO-1, nagyjából megegyezik a vételárral
- Nagyszerviz is lehetett vagy 200ezer.
Tehát vagy én tévedek valamelyik pontban, vagy az állapottal van mégis valami, vagy...?
Hol tévedek?
van rajta 1-2 ponton igazítani való

- kb. 800-at érnek a facelift előtti romok, van amelyiket 600ért vették pár hónapja és most valóban 1.1-ért próbálkoznak túladni rajta. sok sikert nekik

- nagyon régóta az országban van az autó, most fejből meg nem mondom mi volt az első magyar rendszáma (talán FDB601 v. vmi. hasonló) sima rendszámcsere volt átíráskor, 1-2 éve, ennyi...
- inkább 5000 euro egy ilyen állagú/állapotú NémetO.-ban, ha nagyritkán vki bepróbálkozik vele (általában ebay, nem mobile.de)
- az elmúlt 2 évben szerintem inkább 800e-1M HUF lett ráköltve állagmegőrzés, és kopóalkatrészek (+extrák xenon, fólia, fehér indexek, SC felnik, gumik, blabla) cimszó alatt. Azért néz ki most így. Val.szeg az egyik legjobb/leXebb 1.gen LS400 MO-n.