Hát ja , megnézés, telefonon érdeklődés, több kép beszerzése,
ránézésre állapot megállapítás, mennyit enged a feléből kérdés feltevése, puhítás

Persze csak ha tényleg van rá időd, és érdekelne a nézegetés, felkészülhetnél a Te BestBuy vételedre

Közben egyébként tovább pörögtem, csak a fórumra nem jutottam fel.
Beszéltem egy haverommal,nyáron jött haza, kinnt élt évekig.
A terv nagy vonalakban az lenne hogy egy angol haver megvenné a kocsit ( nem feltétlen ezt de ilyesmit ),
az Ő nevére lepapírozná, biztosítás,útadó minden egy évre. Persze mindent kifizetnék neki.
Egy alkalmas időben kimennék érte, Ő kapna egy aláírt adásvételt, hogy eladta külföldinek, dátum nélkül.
Lehetne használni itthon egy kicsit, amíg nincs gond addig mennék angol rendszámmal, valami dumát adnék a rendőröknek ha megállítanak.
Aztán ez lenne az alap egy balkormányos európai gép rendbetételéhez , ha kellene.
Mindez csak terv

, csak ritka a pont ilyen autó, mert ilyet szeretnék, "ráncfelvarrott" 94-96 közöttit kizárólag V8 4000 -t

Nem feltétlenül magyar rendszámmal . . . .
Egyébként ez az 1000 Font egy jó választóvonal az ottani autókinálatban, viszonylag sokat le lehet nyomni erre az árszintre
1000-1250 közöttire mondják ha jól értesültem

Megnezest vallalom (de meg mindig csak az erzekszerveim vannak, szakertelem nuku) fel napom barmelyik heten van egy kis kalandra
Alkudni nem tudom... Meg sosem vettem Angliaba hasznaltautot. Valamennyit biztos lehet, de azt keszpenzzel kell... (vagy ***a hitech, kartyaval hasznaltautot......
)
Majd nekem is kene valami 1000fontos bestbuy otthonra ha elmegy a cori... nem akarok full auto nelkul maradni otthon... Evente 3-4hetet siman elporgok jobbkormannyal
angol rendszammal, vagy "szerzek" probarendszamot
Nezelodok
MrIP, beutemezzem megnezni? Vagy konkretan milyen segitsegre gondoltal?
Es persze BUEK mindenkinek