Sziasztok,
Szeretnek venni egy GS 300-at es lecserelni a jo kis Avensisemet. Igazabol semmi okom ra csak jo lenne valami meg kenyelmesebb auto. Ezert jutottam a GS300-hoz 
Talaltam is egyet (+ info hogy Svajcban elek es itt nezegetem oket) 1998 januari, 74e (!) km-el, 75e-es szerviz elvegeztve, oreg bacsikatol, masodik autokent hasznalt.
Erdemes szerintetek ilyen korul Lexust venni? Az Ave-m is ugyanilyen korul de azert kezd oregedni, lassan kell ezt-azt cserleni (pl. kipufogo). Szerintetek nem lesz ugyanez a gond a Lexusal? Mire kell odafigyelni?
Elore is koszonom a valaszotokat 
Szia Qizmo,
Egy Lexus eseten magasabb fenntartasi koltseggel kell szamolnod. Mindig dragabbak az uj alkatreszek es bontottat is nehezebben talalsz, foleg az altalad valasztott tipusnal. Akkoriban meg kevesebb Lexus maszkalt EU-ban.
Fogyasztasban is tobbre kell szamitanod, nagyobb motor.
A km-ben en ketelkednek, meg Svajcban is. Kerdes mi volt a bacsi fő autoja. Ha egy soforos LS akkor elhiszem.
Osszesegeben: ha tenyleg jo peldany, akkor nem fogsz csalodni. Kenyelmes, megbizhato auto. De csak akkor vedd, ha esetleges meghibasodas eseten nem a kenyerpenzbol kell elvenned.