Csonkállyvány: darabja 200eFt vagy párja?
Kipufogó: elfelejtettem, hogy a katalizátor is benne van. Így tényleg nem lehet olcsó.
A gányolt lökös szerintem is a tulajt minősíti.
Bár ezt a példányt nem venném meg: a felszereltség is csak "alap", nem executive, a tulaj meg nem akar 3,2 alá menni, mert csak most kezdte árulni, meg hitel van rajta. Egy javítandó példányért nem adok ennyit.
Ezzel kell még várni egy fél évet, aztán majd elkezdik ezt is árulni 2,7 körül, mint a sötét zöldet. Akkor meg azért nem fogják megvenni, mert akkor már a 2,7 lesz sok érte.

A rozsdás példányon a rozsdát még nem mondanám rohadósnak. Még nem rohad, csak látszik, hogy nagyon vékony rozsda réteg van rajta és valószínűleg folytatni fogja, és az autó alján jobb oldalt az illesztésnél (küszöbnél) végig húzódik a jobb hátsó ajtó közepétől szinte az autó végéig. Laikusként azt mondanám, hogy egy kis smirglizéssel el lehetne tüntetni

, de nem tudom mit lehet kezdeni azzal ami a két illesztés között van (és kivülről nem látszik). Két évig (úgy tűnik, hogy általában ennyi ideig marad nálam egy autó), talán kibírná, bár fene tudja.
Ebben a példányban igazából az zavar, hogy csak a jobb hátsó rész töréséről tudnak, annak ellenére, hogy állítólag végig Reálszisztémához járt. A többi rész eltérő vastagságait nem tudják megmagyarázni, pedig egyértelműen nem gyáriak a vastagságok.
Eszemtől akár ezt is megvenném, ha tudnám, hogy mi a valós magyarázata ezeknek az eltőrő réteg-vastagságoknak.