Üdv Mindenkinek, új behatolóként! 12 év benyás Honda fogyasztás után (2.2 CB7 és 2.0 CL7 Accord) bevállaltam a D-CAT-et IS 220d burkolattal

Sikerült levadászni egy keveset futott mo-i példányt, előtte amennyire tudtam körbejártam a témát, amit lehetett lecsekkoltam - a tag akitől vettem kevesebb mint 20 km-re lakik tőlem.
Visszaolvastam a kipot a topikot, hát mit ne mondjak, sírtam, fostam, vigyorogtam

Előre is bocs ha balgaságokat kérdeznék. Az a tervem, hogy dicsérem a vasat, megadom neki ami jár. OMV-nél tankolok, kapott 6 liter Eneos 5w-30-at meg szűrőket, lemostam, kitakarítottam, átpolíroztam és kicseréltem a bal első helyzetjelzőt

mehet a menet - napi 25-25 km oda vissza vidéken a robotba, hétvégén meg hali-gali.
Szval a Honda egy nagyon ***a járgány, imádtam. Ez a Lexus máshogy van kitalálva, meg kell szokni, 3.hete használom, ez is nagyon szerethetőnek tűnik. ... és nagyon nagy a csend és a nyugalom belül.
Persze ez Nektek nem újság.
Baleset és problémamentes jövés-menést kívánok Mindenkinek! Vigyázzunk egymásra és magunkra!