Sziasztok!
Autó vásárlása előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
Ez lenne az első komolyabb autóm a mostani Toyota Yaris 1.3 VVTi helyett ami mindig elvitt Aból Bbe és sohasem hagyott cserben. Ennél azért már egy kicsit többre vágyom így közel a 30hoz, valamint hamarosan bővül a család stb. Elsősorban a német illetve japán gyártók közepes méretű autóiban gondolkozom amiben már kényelmesebben elfér egy család azonban az IS széria már a megjelenésekor rabul ejtette a szívemet. Mostanra sikerült eljutnom odáig hogy talán megengedhetek egyet magamnak. Egy IS220D modell vásárlásán gondolkozom 2006-09 évjáratból nagyjából 10 000 Euros vételár környékén. Szabadidőmben már egy ideje olvasgatom a külföldi és magyar oldalakon megjelent teszteket (hozzáteszem nincs valami sok) illetve fórumokat, vélemények és típushibák után kutatva. A formát és kényelmet tekintve nyerő választásnak tűnik azonban motorikusan hideget meleget hallani róla... Teljesítmény szempontjából nem vagyok egy száguldozós típus az a 177Le ill. 400Nm több mint elég lenne számomra azonban azt elvárom egy Lexustól (Toyotatól), hogy megbízható legyen... Azoktól a tulajdonosoktól kérdezném akik szintén ilyen modell mellett tették le a voksukat, mennyire elégedettek az autóval illetve megvennék-e újra ha úgy adódna? Bármilyen egyéb más információt szívesen fogadok az autóról mint pl. szervizköltségek, mire érdemes kiemeltem figyelni a típus vásárlásnál stb.
Köszönettel,
Attila
Szia!
Én újonc vagyok ebben az illusztris társaságban.
200e km vettem az IS220d-met és meg vagyok vele elégedve. Az tény, hogy az előttem lévő gazdája nagyon vigyázott rá, mindig márkaszervizbe vitte, és nem spórolt ha arról volt szó.
Eddig január óta csak az új papucsokra költöttem,

mert nyári gumi ugyan volt, csak épp nem a legjobb állapotban.
A hátsó 245/45R17 gumi nem olcsó