KISA: Ez nem szimpi?
De igen! Fenébe, ma voltam pesten, legköz. elvileg január első hetében megyek, ha meglesz még, akkor elmegyek megnézni! Bár most xB lázban égek, de ez is nagy szerelem... Mit tudsz erről az autóról? Futásteljesítménny valós? Sérült volt-e? (Gondolom érdemes foglalkozni vele, ha már belinkelted

) Corolla beszámításával kapcsolatban szerinted mennyire vagytok rugalmasak? 2,99-es Toyota bankos hitel van rajta, azt lekéne zárni, de gondolom belefér... Meg erre kellene valami földi hitel...
IS vs.
xB ; 3millió környékén.... (félmilliót pénz nélkül alkudtam

)az évjárat és a hátsó lábtér, a nagyon ritkaság a Scion mellett szól (az automata is, de nem ragaszkodom hozzá minden áron) a több erő, a hátsó hajtás, az elegancia&ritkaság a Lexi mellett.
Igazából nagyon jó a Corolla, szeretem, meg minden nagyon jó, de két dolog zavar, a havi ~60ezer+casco(10), meg hogy minden utcába 3db jön szembe.... A plusz üzemanyag ktg-t meg kénytelen benyelni a cég, magánhasználat elenyésző
OFF: felvettem a kapcsolatot egy úriemberrel, aki áámerikából szokott autókat hozni, kaptam két linket, nézelődök... Közreműködne.