Persze mindenkinek szíve joga, eldönteni kivel szimpatizál, de azért megjegyezném, hogy amit Balázsék csinálnak, az sem könnyű munka. (legalábbis tehetség kell hozzá)
Ahogy a színészek mondják, "A könnyű műfaj az egyik legnehezebb műfaj"
Ehez is kell tudás, tájékozottság, stb...
Lehetséges, de engem valahogy az itthoni "celeb" világ egyáltalán nem tud lázba hozni, érdekelni. Értékelni meg nem tudom őket. Az, hogy kereskedelmi TV-ben szerepelsz vagy ott mindenféle tudást nélkülöző műsort vezetsz, rádiózol az valahogy nekem nem igazán szakmaiság, persze ontani a hülyeséget, néha bunkósságba, tahóságba menni - ha erre vevő a "nép", akkor persze ezt kell nyomatni - én magam minderre természetesen képtelen lennék. Nem is csinálom.

Az orvos, aki emberi életeket ment, az egyetemi/iskolai tanár, egy (nem sorozat) színész, de akár még a hivatásos kamionsofőr is - na ez nálam a szakmaiság. Ezek letettek valamit az asztalra.
Az állandó posztolással, pózolással se tudok azonosulni, persze tudom ki kell szolgálni a "rajongók" igényeit.

Magyar Györgyre is próbálták már ráakasztani a "sztárügyvéd" meg egyéb jelzőket, de ő ezeket mindig kikérte magának. Persze "híres" embereket és felkapott pereket képvisel, ebből él (de számomra még sokkal emészthetőbb mértékben csinálja, mint ezek a Balázs, Jani, Majka, Ördög Nóri - meg a többi, egy kalapba való tucat). És sajnos azért tudom kik ezek, mert a csapból is ők folynak, egyszerűen megkerülhetetlenek.