Szia Astra ,
Mi a véleményed a Pirelli P 5000-esről ? Elég jó áron adnák most a barátném autójára való 185/60x14 H méretben (13 ezer) . 2004 nyári gyártású gumik , tehát nem valami elfekvő készlet maradványa . Kifutó modell ez , vagy miért ilyen olcsó 
Szeva Palaczk
Jó az ár, de nem tom érdemes-e megvenni.
Ezt a gumit egyszer már kifuttatták, olyan 2-3 éve.Most halványlila gözöm sincs miért ,de elökerült ujra.
Nincs semmi info arról. hogy lesz ez gyártva még vagy sem.
Elég zsákbamacska.Ugy esetleg van értelme, hogy 5 dbot venni.
Amugy a Pirelli új P6-osát 16000- db áron megkapod.
Nincs nagy különbség csak az a 6 év, ami a két gumi fejlesztése között telt el.És ebböl még lesz pár évig ....
Üdv
Köszi a gyors választ
Amúgy nagyjából attól féltem , amit végül is írtál :? ... Közben ugyanis nézelődtem a neten , és még teszteredményeket is alig találtam róla - a különféle (német , osztrák) netes gumiboltokban pedig nem is forgalmazzák a típust .
Ráadásul ezért az árért bármikor kapok Ausztriában másik jó gumit (Dunlop , Yokohama stb) ebben a méretben . Sőt , ott a P 6000 is ennyibe kerül nagyjából .
Barátném viszont be van sózva , hogy fúúú , milyen jól néznek ki ezek a gumik (fontos szempont ... :wink: ) , és milyen olcsók ... Szóval , nem tudom , mi lesz belőle végül . Mindenesetre elmondom neki a tényeket , aztán majd ő dönt , az ő pénze , az ő kocsija ...