Rendben, indítsuk el.
Mi legyen a fórum neve? (Ami alá jönnek a topikok.) És hol helyezkedjen egy a többi fórumhoz viszonyítva?
...és ahogy olvasom Trotter kolléga kolléga lesz a főnök a fórumban, úgyhogy lesz rend 
Úgy vélem, hogy az Egyéb finomságok részben lenne a helye, az elő helyen.
Címnek én korábban a "Csináld magad!- szerelési tanácsok, ötletek fórum"-ot ajánlottam.
Ha megvan, akkor ha hazaérek kialakítom a topic-fát. Motor és segédberendezései, hűtőrendszer, fékrendszer és így tovább, van egy kidolgozott "fa", amibe bele lehet tenni az okosságokat.
A topicok zártak lesznek, ide csak modi, vagy admin teheti be a cuccosokat, ez egy tudásbázis lenne, a linkek és leírásokat az userek a megfelelő topic melletti "értesítés a modinak" gombbal lehetik majd meg, így szűrve lesz a tartalom, mind az esetleges jogsértő tartalmak felkerülése, mind pedig egyéb gondok megelőzése végett.
Így a modiknak is egyértemű, hogy hova mit szántak.
A fórumrészben csak és kizárólag az autó fő és részegységeivel kapcsolatos dolgok kerülnének be, így az olajokról továbbra is a honos topicban menne az adok-kapok, ugyanígy a világíítás topic létjogosultsága is megmaradna.
Na most még lehet véleményezni a dolgot.
pzs: azt hiszem megválaszoltam a Te kérdésedet is ebben.
Természetesen ez csak terv, nem akarok senkire sem semmit ráerőszakolni, írjátok a véleményeket bátran. Este már úgyis az lesz, amit kialakítok.