Üdv!
Na újra megjött a hiba! Most meleg motornál menet közben, ilyen még nem volt. Történet: Reggel meleg motorral indítottam ( motorfűtés rajta volt ) és el is mentem vele normálisan 20 km-re. Elintézve dolgomat indulok hazafelé és van egy 10 km-s szakasz ahol kicsi forgalom és jó út van, itt szoktam kicsit kikormolni a kocsit ,semmi gyorshajtás csak annyi hogy 4-be hagyom és 3000-s fordulaton tartom végig . Egyszóval így haladok meleg motor semmi furcsaság egyszer csak egy pillanat alatt a motor a fordulatot leejti bevillan a csek lámpa. Félre gurulok alapjáraton rendben jár,gázadásra a szokásos hirtelen padlógázra is csak lassan komótosan emeli a fordulatot és csak max 2600 körülire. A lassú tényleg lassú másodpercekben mérhető lenne. És akkor a szokásos javítás, kocsit leállítom,gyújtás le - újra indítózok - csek lámpa már nincs- kocsi rendben indul és megy azóta is. Ezt a hűtőfolyadék jeladó csinálná?
UI: Fagyállót,vízhőfok jeladót beszereztem és jövőhéten cserélem. üzemanyagba tettem Liqui Moly tisztító adalékot.
Szia!
Sajnos nem tudom...
Tiszta "véletlenül" találtam egy
ilyet:
Toyota Avensis - DIESEL MODELS 2.0 D-4D
PROBLEM - Occasional loss of power during acceleration. Engine jerk.
CAUSE - The exhaust gas recirculation (EGR) valve is not working properly.
REPAIR - Check air filter and replace if necessary. Check the air mass flow (MAF) sensor, replace if necessary. Clean the exhaust gas recirculation (EGR) valve and associated parts. Reprogram the ECM with the modified software.
Toyota Avensi - MODELS WITH CODE: 1AD-FTV, 2AD-FHV
PROBLEM - Sudden loss of power when accelerating. Whistling from the engine.
CAUSE - The safety clamps do not hold the turbocharger intercooler (TC) pipes sufficiently.
REPAIR - Replace the turbocharger (TC) intercooler tubes and clamps.