Szerintem meg embere válogatja... bármikor mösszedobom neked ezeket úgy hogy jobb lesz mint egy corolla TS....
Hááát azért ez nem ilyen egyszerű... de fő az önbizalom
Húslevest sosem csináltam, és azért ettem életemben néhány helyen, de ritka a jó. Nálunk ezt a feleségem csinálja, ő is a nulláról kezdte, de egyre jobb... kb 20-25. lesz már jó.... szvsz.
Gúlyáslevest én már kb 5-6szor készítettem.... kb. 2 volt jó, de apám szintjét nagyon nem értem még el.. baromi nehéz igazán jól megcsinálni, pl. az arányokat belőni, a köménymagot jól eltalálni, megfelelő marhahúst találni, jó krumplit találni... múltkor pl. olyan édes sárgarépát sikerült vennem bele, hogy ez el is szúrta az egészet... meg az sem mindegy, hogy teljes lével csinálod végig, vagy mondjuk 60%lével, és a végén nyomod fel 100%-ra... ez a jobb megoldás szvsz.