Nem vitatom, hogy a külföldi (osztrák, olasz) benzinek jobb minőségűek, DE.. VAn egy olyan körülmény ami a nyugatról való hazautazás fogyasztását kedvezőbbé teheti

Furcsán hangzik, de igazából ha Ausztriából jövünk hazafelé az egész út lejtős!!!

köszönhetően az Alpoknak

Amúgy épp tegnap szembesültem a "magyar benzinek" és a magyar benzinkutak minőségével.
Az avensisnek 60 literes tankja van. Tegnap már nulla alatt volt a benzimutató. Ilyen messzire még sose mentem

Legrosszabb esetben is akkor már tankoltam, amikor kicsit nulla felett vagy épp nullán állt. Eddig a legtöbb benya amit tankoltam kb. 57 liter volt, nevezetesen egy Shell kútnál.
TEgnap amikor már nulla alá ment, bementem a kedvenc kis Castrol kutamhoz, ahol 8 Ft-tal olcsóbb a benzin. 56 Literet tudam beletölteni...
Arra a következtetésre jutottam, (amit eddig is sejtettem) hogy egy-egy kútnál meg vannak berhelve a számlálóórák...
TEhát amikor 57 lityit tankoltam a Shellnél, még lehetett benne kb 5-7. Most meg 56 litert tankoltam és valószínűsítem, hogy csak 4 Liter volt benne...