Szerző Téma: D-4D  (Megtekintve 888812 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

bepi81

  • Megszállott
  • *****
  • Hozzászólások: 23059
  • Szakmérnök :-)
Re:D-4D
« Válasz #4215 Dátum: 2021.09.08 13:42:16 »
Sajnos, kontakt sprével sem sikerült.
Ebben az esetben, felkeresnék egy márkaszervizt és náluk érdeklődnék. Sajnos, egyéb ötletem nincs.

DonJoker

  • Újonc.
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • nyugdíjas
Re:D-4D
« Válasz #4216 Dátum: 2021.09.08 18:18:39 »
A spray jó ötlet volt,hirtelen megjavult,
köszönöm a tippet! :clap:

ntomcsy

  • Újonc.
  • *
  • Hozzászólások: 9
Re:D-4D
« Válasz #4217 Dátum: 2021.10.05 08:32:14 »
Sziasztok!
Szeretném, ha segítenétek az alábbiakban:Tavaly nyáron vettünk egy 2011-es Versot 2.0 d4d motorral. Készültem a vásárlásra, rengeteget olvastam, és az autót is lekádereztem. Egy év alatt mentünk vele 16e km-t, olajcserén, és hátsó fékcserén esett át 1év alatt. Két héttel ezelött azonban arra lettem figyelmes, hogy állandóan túlnyomás van a kiegyenlítö tartályban. Az autóban 190e.km van, nagyon egyben van, de a legtöbb szerelö azt mondja, hogy hengerfejes az autó. Azóta már sokat olvastam, hogy nagyon drága mulatság egy motorfelújítás, és nem is akarják vállalni. Hatalmas dilemmában vagyok, hogy mit tegyek, mert az autóval hosszabb távra terveztünk. Mit javasoltok mit tegyek?

DonJoker

  • Újonc.
  • *
  • Hozzászólások: 5
  • nyugdíjas
Re:D-4D
« Válasz #4218 Dátum: 2022.05.28 01:00:44 »
Sziasztok! Auris 1.6 D4-D-re milyen belső szélvédő árnyékolót javasoltok és milyen méretben?

elam

  • Újonc.
  • *
  • Hozzászólások: 8
Re:D-4D
« Válasz #4219 Dátum: 2023.01.22 23:24:28 »
Yarris 1.4D-4D 2008. Mi lehet a baj Fiúk?

ha nulla fok környéke, vagy még hidegebb van ,nem indul el izzítás ,dupla izzítás után sem.
Aztán sokadik próbálkozásra(  7-8-9) elkapja és nagy játék a gázpedállal és beindul a motor-de ha leveszem a lábam a pedálról megáll.Újrakezdem és játszom a pedállal majd pár másodperc múlva hibátlan az alapjárat meg minden.Langyos vagy meleg motorblokknál simán indul hiba nélkül.
Viszont hideg motornál csak így!
Mi ment tönkre,vagy mit nézzek meg,mi a cserés,-magas nyomású üz.szelep???
Volt már valakinek ilyen hibajelenség?