Ma - mint utolsó nyárias napon (ráadásul hétvége) kirajzottak a motorosok. Mosonmagyaróvár- Balatonfüred útvonalon is rengeteg motoros volt. Csoportosan, 5-15 motor ment. Volt egy meredek manőver, amikor 3 motoros megelőzőtt, majd rögtön uténa egy buszmegállóban azokat várták be a társak, tehát azonnal fék és jobbra ki, hogy megálljanak. Gyakorlatilag vészfékezéssel tudtam csak elkerülni a balesetet.
Hazafelé pedig Csesznek környékén olyan tempóban ment el a kocsisor mellett 6 motor, hogy konkrétan a frászt hozták rám. Hirtelen tűntek fel (én sokat nézem a tükröt), nagyon hangosan, legalább 140-160 km/h-s sebességgel egymás után zsinórban előzték a 8 autóból álló kocsisort a záróvonalon. Az utosó kettő már elég neccesen tudta befejezni az előzést. Tudom az én problémám, de a lassan kétévesem visítva ébredt fel a hagjukra a kocsiban.

De a motorosok szentek, mindig betartják a szabályokat, csak az autósok utálják (írigylik) őket ... ja, persze

Figyelek, próbálom segíteni őket, hogy minél hamarabb előzzenek meg és tűnjenek el a közelemből. Néhányan észreveszik és megköszönik.