Sziasztok!
Egy 30+os autónál, ami azért relatív nagy testtel rendelkezik, és semmi túlbonyolított szenzoros ócskaság nincs benne, és élvezetesen is lehet haladni vele nem mellesleg, szerintem ezek a 7-8 literek nagyon megsüvelendőek. Volt régen egy tán 84-85 ös Corolla 1.8 D-nk, mai napig keresem, de vagy annyit kérnek érte, amit egy Carina is ér igazából ( és itt nem az átlag árra gondolok) vagy egyáltalán nincs. Na Ő 5lityónál nem evett többet
![rohog [rohog]](https://forum.toyotaclub.hu/Smileys/set1_b/24_rohog.gif)
Tegnap elvittem a 2 cégautót gumizni, benne a Tojás új és régi szettjei. Találtam egy oldalt, amin egész jól lesúlyozza a gumikat, így úgy voltam vele, hogy nem adok ki 100+ ezer forintot, hanem átcserélem, HA, ott a gumisnál mérlegre tudom pakolni. Milyen érdekes, ha hozzáértők kezébe kerül, akkor máris nem néznek olyan hülyének a rigójáimmal. Jól matekoztam, 10kg a Celica lemezfelnim, ami egy ott kicsomagolt 19 colos MAK elég extrem alunál is nehezebb

Mindegy, mindenkinek tetszett, elteszem, aztán majd max veszek rá vmit ha lejjebb mennek az árak. Így a most a 18kg/kerék helyet kb 15kg/kerékkel tudok majd telelni. Várok új csavarokat, majd jövő7en csere.
Az olaj téma kicsit várat magára, mert nem is találok, a kedven helyemen nem is rendelhető és 2 helyen is azt mondták, hogy az, ahogy én használom, úgy nem igazán éri meg. Na mind1, van időm ezen agyalni.
Minden évben külön harc a biztosításom, mindig 15ezerrel többet küldenek, aztán telefon, aztán megérkezik az, amit eddig is fizettem. Kivéve most. Az ismert helyzetek a világban a biztosítást is érinti, így 8000.-tal kell többet fizetnem. És nem panaszkodhatom, mert így is a legolcsóbb, csak hát azért na. Az ember nem ezt várná.
Bírságot én is várok, de eddig mindig volt szerencse angyalom, hátha most is. Én szombat késő este 30-as táblánál, kihalt, már majdnem szervízút szintű helyen robbantam 70nel be a szakaszba, mire láttam, már nem tudtam annyit lassulni.

Kellemes hétvégét Nektek!