Sziasztok!
Bizony nagy a csend. Mindenki jól van? Testestől, lelkestől, tütüstől?
A ,,másik oldalon" egy ehhez kapcsolódó hozzászólásomért, ami abszolúte szofisztikáltra sikeredett, kizártak pár hétre (
![rohog [rohog]](https://forum.toyotaclub.hu/Smileys/set1_b/24_rohog.gif)
) , így itt csak annyit, hogy elkeserítő a helyzet. De legalább a zsé megvan!
Úgy 400 telefon, 8bontó, ismerősök, alkatrészesek, tuningolók körbe udvarolása után végre megvan a 4-2-1 komplett leömlő. A sortömítéssel akadtak problémaim de holnapra remélem megoldom.
Szerettem volna mindenből gyárit, de elég sokan lebeszéltek, még a Toyota-ba is más, gyári beszállítót javasoltak...
Nem tudtam, hogy a gyári rezonátor megoldást csak ennél a típusnál használta a Toyota, és ez a rákfenéje is. Túl bonyolult, túl sok anyag.
Flexi csövet csak végszükség esetén ( köszönet a hihetetlen részletes cserefolyamatnak itt a topicban), az iparművészeti műremek megoldás meg elég húzós áron mozog, így bízom benne, hogy a bontott darabom kitart legalább idén. Bár amennyit használom....

A héten teszek egy régi le, új fel próbát, és ha minden patent, akkor megy a leömlő és torok kerámiára, aztán várom majd a csodát

A gyári szegénykeverékes motyóit meg lepucolom, konzerválom, és mennek pihikézni, egyszer biztos jól fog még jönni. Kicsit a lambda átkötéstől, furkálástól tartok, de erre is azt mondták, no para. Persze ennek ez a rendje.
Mélységesen elkeserített az az idő, ami a találkozón volt, le sem jutottam, de ahogy nézem, olvasom, nem volt nagy élet.
Balesetmentes utat Mindenkinek!