Figyelj,'kedves' P:nálam az ilyen ~ jel körülbelült jelent,sajnálom, hogy nem értheted.
Úgy érzem,nincs szükségem bizonyítgatni amit mondtam.
A legegyszerűbb,amikor felénk jársz,írsz e-mailt v. akármit,beülsz mellém,és nyomod a stoppered.
Köszi hello 
Akárhogy is keresem , nem bírok rábukkanni az eddigi kommunikációnkban arra a részletre , ami indokolná a " "kedves' P " megszólítást . Nem világos , hogy hol adtam erre okot ; pusztán arról van szó , hogy :
1. A többiekkel már eddig is fölfedeztünk sokféle teljesítmény-változatot a Carinákon belül , és azt hittem , ez a 109 lovas ismét valami új , ezért jeleztem , hogy ilyenről még nem hallottam ;
2. Fenntartásokkal kezelem a gyárinál jobb gyorsulási eredményeket széria autókon , bocsássa meg nekem a világ . A gyárnak egy privát felhasználónál összehasonlíthatatlanul jobb körülmények állnak rendelkezésére kihozni az autóiból a megadható maximális eredményeket , és nyilván érdekükben is áll minél kedvezőbb adatokat megadni . Finoman szólva kérdésesnek tartom , hogy ebből csak úgy le lehessen faragni mindjárt egy komplett másodpercet . Továbbá , hangsúlyozom , ha óra szerint 100-ig mértél , akkor eleve nem stimmel a dolog .
3. A nyelvészeti szösszenetre hadd ne reagáljak érdemben . Egyébként is érdekes lenne definiálni , hol húzódik a határ "gyártás" és "összeszerelés" között egy autó esetében manapság , amikor kismillió különböző helyen tevékenykedő beszállítótól származó alkatrészekből szerelik össze az autókat .