Szerző Téma: Használati útmutató a Piactér használatához  (Megtekintve 17636 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Trotter66

  • Knight of the Roads
  • Officer
  • Megszállott
  • *****
  • Hozzászólások: 22234
  • ((:== Szlalomépítő ==:))
Használati útmutató a Piactér használatához
« Dátum: 2011.06.28 11:09:29 »
Tisztelt Hirdetni Vágyók!
A fórum élete során elérkezett arra a pontra, hogy szükségessé vált egy elkülönített helyen történő Piactér létrehozatala, ahol kedvetekre tehetitek fel a kialakított tematika szerint a hirdetéseteiteket.

A hirdetések közlésekor minden hirdetőt arra kérünk, hogy legyen figyelemmel a Toyota Magyarország Egyesület Fórumának Etikai és Moderátori Szabályzatát (Klikk), különös tekintettel a következő részre:

4. Reklámozás tilalma
4.1. Tiltott a HSZ-ban kéretlen reklámot, illetve engedély nélkül kereskedelmi, vagy kereskedelmi célú reklámot elhelyezni.

Az Egyesület Együttműködési keret-megállapodás alapján szívesen közreműködik bármely olyan szolgáltatást kínáló vállalkozással/magánszeméllyel, amely/aki a fórumon tevékenységét, szolgáltatását, ajánlatát kívánja megjelentetni.

Nem tiltott a magánszemélyek által eladásra kínált nem kereskedelmi mennyiségű ingóságok HSZ-ban történő közzététele, ennek mérlegelése a moderátorok feladata.

A kialakult hagyományokat a Klub és a Fórum is szeretné tiszteletben tartani, ezért a már a típusoknál kialakított Adok-Veszek topikokat nem helyezzük át, nem vonjuk össze, a Piactér megfelelő topikjába csupán a jelenlegi topicra mutató linket helyezünk el (kivéve az Általános fórumrészben lévő Adok-veszek topic).

Amelyik típusnál Adok-Veszek rovat még nincsen, annak a Piactéren nyitottunk topikot.

Az Általános fórumrészben lévő Adok-Veszek topik a Piactér alá lesz rendezve és itt lehet majd a típusokhoz nem köthető, de kizárólag az autózással szorosan összefüggő tárgyakat, alkatrészeket, kütyüket keresni és kínálni.

Azokra is gondoltunk, akik egyéb az ingóságaikat kívánják a fórumon keresztül hirdetni.   Részükre nyitva áll  az autós Piactér OFF topicja.

Amennyiben ingatlant szeretne valaki a fórumon hirdetni, kérjük hirdetését a Piactér OFF topicjába helyezze el.

A nem hirdetést tartalmazó hozzászólások törlésre kerülnek a Piactér topicjai széthúzásának elkerülése végett.

Toyotaclub Magyarország Egyesület

« Utoljára szerkesztve: 2013.05.22 14:11:26 írta Trotter66 »
Sors bona nihil aliud
Toyota C-HR Selection 2018.
Toyota Corolla 1.8 VE (USDM) 1998.