Szerző Téma: INFORMÁCIÓK a fórumrész használatához!  (Megtekintve 20692 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Trotter66

  • Knight of the Roads
  • Officer
  • Megszállott
  • *****
  • Hozzászólások: 22256
  • ((:== Szlalomépítő ==:))
INFORMÁCIÓK a fórumrész használatához!
« Dátum: 2011.01.04 19:06:50 »
Kedves Fórumozók!

Ebben a fórumrészben - témákra bontva - olyan hasznos ötleteket, szerelési útmutatásokat és trükköket  kívánunk megjeleníteni, amelyek megkönnyítik a hibák elhárítását, egy-egy szerelési folyamat saját kezű végrehajtását.

Célunk az, hogy a fórum közössége által elsajított és felhalmozott tudást egyfajta közcélú adatbázissá formáljuk, ezzel elősegítve az információáramlást.  Ez a tudásbázis szabad, mindenki hozzáteheti a saját tapasztalatait ezáltal fejlesztve a tudásbázis egészét.

Reméljük, hogy a fórumrész elnyeri tetszéseteket és Ti is hozzájárultok ahhoz, hogy adataink bővüljenek.

Az áttekinthetőség miatt a topikok zártak, HSZ elhelyezésének módja az, hogy a leírásodat, vagy az általad viszontlátni kívánt linket a megfelelő topik "jelentés a moderátornak" gombjával, vagy valamely officer-moderátornak, moderátornak PÜ-ben, vagy e-mail útján továbbítod, és a moderátor elhelyezi a topicban.

Természetesen a Fórum üzemeltetője fentartja a jogot, hogy a jogsértő, vagy nem ide illő beküldött HSZ-ket ne tegye közzé.
Az áttekinhetőség megkönnyítésére minden topic első HSZ-ben tartalomjegyzéket találtok.

A Toyota Klub Magyarország Egyesület az ebben a fórumrészben közzétett HSZ-ok kapcsán esetlegesen előálló anyagi, vagy személyi károkért nem vállal felelősséget, a leírások alapján elvégzett szerelési folyamatokat minden felhasználó a saját felelősségre és kockázatára teszi.

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

« Utoljára szerkesztve: 2011.08.03 20:09:15 írta Trotter66 »
Sors bona nihil aliud
Toyota C-HR Selection 2018.
Toyota Corolla 1.8 VE (USDM) 1998.