Én nem nagyon nézegettem a Lexusokat, de tegnap óta amióta voltam egy Lexus szalonban és ott beleültem a kocsikba..........valahogy elkapott a hangulata, minőség és megbízhatóság felsőfokon. Igazi remekművek és hála istennek az OFF mercis bmw-s audis maffiózók és egyébb idegesítő gyártószalagról lejövő kopasz nagyfiúk még nem igen fedezték föl ezt a márkát így kijelenthető hogy több rendes ember vesz ilyen kocsikat. Szóval nem olyan elcsépelt márka a Lexus mégis mintha rég megelőzte volna a konkurenciát (merci, audi, bmw stb.stb.).
Ja és persze Toyota

srác is mondta a szalonban hogy ami Toyotában már bevállt és kiforrta magát azt valósítják meg a Lexusban hogy a meghibásodásoknak és az esetleges hibáknak még a szikráját is elfojtsák. Persze ami műszakilag már kicsit túl van bonyolítva az a "szerkezet" már hajlamosabb a meghibásodásokra. Ami el tud romlani el is romlik rendszerint, mégis az az érzése az embernek a Lexusban ülve hogy ez valami más, ez valami sokkal magasabb színvonalat képvisel, nem olyan elcsépelt mint mondjuk egy merci (persze ez csak az én véleményem, meg lehet kövezni

)
Na szóval a szalonban kaptunk egy prospektust a CT 200h-ról és azóta szerelmes vagyok, szegény kis Auris lent sír a garázsban

Elvileg 7-8millió között várható az ára. Azt beszélgettem a sráccal aki mutatta az autókat hogy elvileg lehetne olcsóbb is, de a Lexus nem engedhet az árból mivel ez egy luxus kategóri a vagy mi a szösz