Toyota Klub Magyarország Egyesület - Fórum

Toyota Klub Magyarország Egyesület => Márkakereskedők => A témát indította: music - 2016.10.07 11:32:56

Cím: Toyota Linartech - Kecskemét
Írta: music - 2016.10.07 11:32:56
Akkor ha már lett új szerviz, legyen is topikja!
Cím: Toyota Linartech - Kecskemét
Írta: Xtrem - 2019.10.08 16:35:53
Tegnap voltam náluk az Avensis légzsák-visszahívásos levele miatt.
Előbb érkeztem picivel, de hamar neki is estek az autónak. Elvileg 1 órát mondtak a munkára, de kb 20 perc után csak azt vettem észre, hogy az autó már ott áll a fal mellett.

Az átvételre kellett picit várnom - éppen közbejött a kávéfőző tisztítása majd nem szakszerű működése, amit az ügyfelek is térítésmentesen igénybe vehetnek természetesen.
Aztán szóltam, hogy látom kész az autóm, az asztalról kis idő múlva előkerült a kulcs, és már mehettem is.

Összességében elégedett vagyok, bár szerintem az ügyfélváró a 2 db asztallal és a melléjük tett 3-3 db székkel nem elégséges, ha netán nem akarsz "idegenekkel" együtt ülni - illetve ha jól láttam az útmutatást, a mosdók is az emeleten vannak, ami esetleg kisgyerekes, terhes anyukáknak - vagy éppen idős(ebb) embereknek nem a legkényelmesebb. Persze lehet fent is vannak további asztalok, de nem tudom ott is vannak-e kijelzők, ahol nyomon lehet követni ahogy az autódat szerelik.
Megközelíthetőség szempontjából az M+F régebbi szalonja nagyon ideális helyen volt az Izsáki úton, tényleg csak le kellett kanyarodni a pályáról, és már ott is voltál, itt pedig kapsz egy szép kis városnézést mellé - de ez legyen a legkevesebb.  ;)

Sok sikert a fiúknak! - és mivel az autóm már igencsak nem garanciális korban van, így maradnak a jó öreg bejáratott srácok Kiskőrösön, ha netán valami lenne az autóval - de ez természetesen nem szemrehányás a kereskedésnek, elégedetten távoztam tőlük.  :yes:  ;)