Nemreg vegeztem a gyurmazassal, leirnam mit tapasztaltam:
Gyurmaval jatszi konnyuseggel le lehet "radirozni" a katrany foltokat
, a pici pottyoket 1-2 huzassal, a nagyobbakat tobbszori huzassal leszedi siman nyomtalanul, egyeb foltokat, rovar, akarmit, pedig 1 huzassal leszedi. Kezi permetezovel felvittem 1 kis vizet a kasznira, aztan a gyurmat lehet tologatni, konnyeden siklik, surun kell ujragyurni es mehet tovabb, 1 ido utan megvaltozott az allaga a gyurmanak es hatasa is elmult, ilyenkor kuka es tortem ujat, aztan ha 1 reszen vegig mentem viledaval letoroltem. A 180 grammos gyurma 1/8 - 1/10 -et hasznaltam el kb, gyakorlatilag 250-300 ft (gyurma)+1,5 ora munka es at van gyurmazva a kaszni, ajanlom mindenkinek, aki katrany pottyokkel es egyeb kis foltokkal kuzd