Ma reggel alig akart elindulni a kisótóm
Kulcsot betesz, indítózok, önindító forog, de nem indul... forgattam 8-10-et.. Kulcs ki, várok picit, vissza és ugyanez.
Után indítózok többet(vagy 20-25 ford), és egyet dadogott, és elindult. Azóta már indítottam melegen, hidegen (kb 4 órát állt) pöcc röff.
Vasárnap lemostam, de a motorteret nem nyitottam fel mosás közben . Mosás után még arrébb is tolattam az udvarban.
Milehetett ? Menet közben semmi rendkívülit nem tapasztaltam, fogyasztás jó (5,4l/100) Megöngyógyult ?
Korábban írtam:
"Reggel indítottam az autót, és nem akart beindulni, csak forgatta az indítómotort, de az nem kapta el a fogaskoszorút, csak forgott magában no
2-3-szor ezt csinálta, majd beindult, picit dadogott, aztán normális lett. Mentem vele ma kb. 200 km-t, gond egy szál se, napközben indítottam vagy hússzor, semmi probléma. Azért elvittem a szalonba, ahol átnézték, és azt mondták a komputer szerint minden rendben, semmi hibát nem találtak, és ritkán előfordulhat ilyen akár egy a reléhez került sár vagy koszdarabtól is."
Ezt december elején írtam, azóta is hibátlan minden, szóval sztem nagyon ritkán előfordulhet ilyen dolog, anélkül, hogy valami alkatrész vagy motor vagy önindító baja lenne.